sulfurik asit � için ürünler (9)

Potasyum sorbat

Potasyum sorbat

Potasyum sorbat, yüksek etkili, güvenli ve toksik olmayan bir gıda koruma maddesidir. Potasyum sorbat, piyasada bulunan birçok koruyucu maddeden biri olmasına rağmen, zararsız ve çok yönlü olması nedeniyle en iyilerinden biridir. Potasyum sorbat çoğunlukla sentetik olarak üretilmektedir. Tat ve koku içermeyen bir tozdur. FDA'ya göre, vücutta su ve karbondioksite ayrıştığı için kullanımı güvenli kabul edilmektedir. Sınırlamalarla birlikte kozmetik ürünlerde kullanılmasına izin verilen koruyucu maddeler listesinde yer almaktadır. Nihai üründeki maksimum izin verilen konsantrasyonu %0,6'dır ve bu, sorbik asit olarak hesaplanmaktadır. Asidik bir ortamda en iyi şekilde çalışır, aksi takdirde özellikleri çok daha zayıftır.
Çinko glukonat

Çinko glukonat

Dr. Paul Lohmann® çinko glukonatını toz, ince granül formunda, ilaç kalitesinde ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. İlaç alanında çinko eksikliğinin tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda alanında ise çinko zenginleştirmesi için kullanılmaktadır. CAS 4468-02-4 (w.frei) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, akış yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin ayarlanmasını içermektedir.
Titanyum Dioksit

Titanyum Dioksit

Cofermin Chemicals'tan, Essen, Almanya'dan çeşitli kalitelerde titanyum dioksit (Anatas ve Rutil) Menşei: Almanya
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 100.000 Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25 Kg çuval E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster 25 Kg çuval
Sorbik Asit

Sorbik Asit

Gıda katkı maddesi
Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Çinko Pirofosfat

Çinko Pirofosfat

Dr. Paul Lohmann® çinko pirofosfatı, kimyasal olarak saf ince toz halinde sunmaktadır. Endüstriyel alanda "beyaz" katı yağlayıcı olarak kullanılmaktadır. CAS 7446-26-6 (w.frei) EINECS 231-203-4 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, akışkanlık yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Çinko Bisglisinat

Çinko Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde Çinko Bisglisinatları sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen reaksiyona girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için çinko takviyesi amacıyla kullanılır. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.